Anonim

HERRE DAMODARA LILA

Hvorfor er noen vismannsmodi onde og gjør brukeren voldelig som Jugos klan og Kabutos vismodus? Og hvorfor er Narutos salvimodus "mindre mørk"? Er det forskjellige typer salvimodus? De bruker alle naturlig energi, så burde de ikke være de samme?

4
  • Ja, det er forskjellige typer salvimodus. Jeg tror det er en for forskjellige dyr.
  • men..bruker ikke alle naturlig energi? Så hvorfor forskjellen ..?
  • De bruker alle naturlig energi, ja. Jeg tror dyrene de representerer er den eneste forskjellen, og kreftene de får. Husk nå, jeg sier "jeg tror" som i det er teoriene mine, kan du si ..
  • oh..men jeg forstår fremdeles ikke hvorfor bruk av naturlig energi forvandler deg til forskjellige skapninger ... hvordan kan bruk av det samme forvandle deg til forskjellige skapninger, avhengig av hvor du lærte dem?

Ja, det finnes forskjellige typer salvimodus, avhengig av innkalling. Men jeg tror du spør om det er som en ond vismode. Vel ... for å uttrykke likhetstrekk: Nei. Sage-modus er i utgangspunktet det motsatte av når Naruto mister kontrollen over haledyret sitt. Du må være i perfekt kontroll, og hvis du ikke er det, blir du bokstavelig talt et dyr eller en stein, ikke en voldsom demon. Dette betyr ikke at Sage-modus bare er reservert for gode gutter. Det kommer virkelig an på innkalling. Hvis innkallingen du bruker er ond og vil lære deg salvemodus av dine onde grunner, kan du for all del gjøre det. Som Kabuto .... og Orochimaru ....

1
  • Det kan hevdes at Jugo går inn i salvimodus, og det gjør ham til en vanvittig morder. Han er litt ute av stand til å kontrollere sin naturlige evne til å absorbere naturens energi, og vi vet alle at nok naturenergi transformerer mennesker.