Anonim

Helvete tar meg ikke - V AMV】 | [Anime Mix]

Da jeg bare lette etter teorier for hvorfor folk tror Lelouch fortsatt lever, fant jeg en teori som sier at Lelouch tok Geass fra faren sin, så da han ble drept ble han faktisk udødelig. Men når jeg ser på serien, kan jeg ikke finne noen slik scene der vi ser Lelouch ta koden fra faren sin. Eller savnet jeg noe?

Da jeg så på anime for første gang, husker jeg at det hadde ekstra scener som Lelouch som kjørte vognen, som ikke var til stede da jeg så på serien. Jeg leste at den ble fjernet senere.

Så fjernet forfatterne scenen der Lelouch tar koden fra faren sin? Jeg får inntrykk av at forfatterne i utgangspunktet hadde planer om å holde Lelouch i live. De kom ut og sa at slutten var tvetydig for leseren å tolke som de vil, og deretter fjernet de scenen og erklærte at Lelouch er død.

3
  • det er mulig at den nye filmen som kommer ut, kan gi et svar, men min tro er at i det øyeblikket den andre sigilen dukket opp i Lelouchs andre øye, hadde han stjålet koden fordi "Gud" i det øyeblikket var i stand til å drepe Charles. men et skjermbilde jeg har sett annonsert for den nye filmen, får meg til å tro at koden ikke var aktiv før Zero Requiem var oppfylt
  • @ Memor-X Vel, filmer foregår ikke i animeuniverset, men i filmuniverset. Som du kan se er sherly levende i filmer, men død i anime. Mens hun er i traileren lever hun, så det er en oppfølger av filmer. Så svar som presenteres i filmer forklarer kanskje ikke det. Også geass kan ikke fungere på en person med koden, så jeg trodde det var en gud som drepte Charles. Så ikke sikker på om Lelouch kan tvinge Charles til å gi sin kode.
  • @ Memor-X Nei, det stemmer ikke. Lelouch fikk aldri en kode. showpersonalet bekreftet offisielt at han virkelig var død og ikke udødelig. showpersonalet nektet til og med eksplisitt at kodene måtte aktiveres gjennom døden. Du bør lese Code Geass Community Information Database. Den har all info. reddit.com/user/GeassedbyLelouch/comments/8hklfr/…

Lelouch fikk aldri Charles sin kode. Det var en gammel fanteori, men den ble avkreftet av samfunnet for mange år siden. Selve anime gjorde det umulig, og til og med showpersonalet har offisielt bekreftet at Lelouch virkelig var død. Så han fikk aldri en kode eller udødelighet. Det er heller ingen scener som viser Lelouch som vognfører. det er bare en falsk fan-laget video på youtube, den var aldri ekte. folk gjorde det for å lure fans og for å presse sin avkalte konspirasjonsteori om at han hadde en kode.

All offisiell informasjon om Lelouchs død finner du i Code Geass Community Information Database. Den har alle de offisielle uttalelsene, inkludert kilder, lenker, bilder osv. Det viser også hvordan anime gjorde fanteorien umulig.

Her er noen eksempler på offisielle uttalelser.

Fra "Geass Memories":
- "Før jeg begynte å skrive historien om en person som heter Lelouch, bekreftet jeg noe med Taniguchi-regissøren. Den tingen var at slutten på Lelouch vil være døden."
- "I det minste er han klar over sine synder og betaler for dem med sin død."
- "Denne mannen som heter Lelouch vil betale for sine synder ved hans død. Historien følger ham til han endelig tar denne avgjørelsen."

Fra den offisielle guideboken:
- "For de to som bærer den tunge synden som kalles å drepe fedrene deres, deler de troen på at de kan tilgi hverandre ved å pålegge seg selv de største straffene. Død for Lelouch som ønsker en morgendag med søsteren, livet for Suzaku som ønsker å sone for sine synder gjennom døden. "

Fra den omgjorte epilogen fra 2009 hvor de droppet vognførerscenen og erstattet den med en helt ny epilog:
- "En ung mann dør. Han hadde makten til å forandre verden, til å skape en ny orden. Verden fryktet ham, hatet ham. Men jeg vet at han døde med et smil om munnen. Bare de som har realisert drømmen deres vil virkelig forstå den følelsen av fullstendig tilfredshet. Så dette er ikke en tragedie. Og når jeg føler meg trist eller gråter om natten, synger jeg en sang. En sang som menneskene lager. Null Requiem! "

Alle kilder og mange flere eksempler finner du i den ovennevnte koblede databasen

5
  • kan du snakke med de elleve punktene i innlegget som støtter svaret ditt. også jeg burde påpeke at akkurat som slutten av innlegget du lenker til sier, kan tigner kobles på nytt og ifølge wiki "På grunn av å stoppe utviklingen av sverdet til Akasha i Cs verden og 'drepe' Charles Zi Britannia samtidig, får Lelouch Code, men klarer ikke å overgå til det helt på grunn av det brå stoppet i Charles planer med Ragnarök som ville ha konvertert ham til en fungerende udødelig "
  • (forts.) selv om jeg innrømmer at jeg ennå ikke har sett den nye serien ennå, og kan ikke bekrefte meg selv om det som wiki sier er sant om oppsummeringen
  • @ Memor-X hva er "eleventspoeng"? I alle fall danner de 4 filmene et alternativt univers som ikke er kanon i TV-serien. Og wiki er til og med veldig feil der. C.C. selv lurer hun først på muligheten som har fått en kode, men avviser deretter den ideen umiddelbart. Lelouch selv sier at han er usikker på udødelighet. Og filmen viser oss at den nye makten han fikk er veldig forskjellig fra koden.
  • 1 beklager, jeg mener relevante poeng. du trenger ikke å sitere alt, bare de relevante punktene om koden som du for øyeblikket forteller folk om å "gå til denne lenken og lese om alt om hvordan Lelouch blir bekreftet død" når det ville være enklere å sitere delene om bare koden i tilfelle reddit går ned, det innlegget blir fjernet eller noen av lenkene som reddit legger ut lenker også
  • Takk, jeg redigerte den.