Anonim

anime barnemishandling ... FERDIG RETT! (ft. Kakashi Naruto, Doflamingo One Piece, Dororo, Endeavour MHA)

På slutten av anime vokser Dororo opp og blir en vakker jente, og hun løper til Hyakkimaru, ikke sant?

Dessuten står han i et felt. Hvilket betyr, møtes Dororo og Hyakkimaru igjen?

1
  • Hvis jeg ikke tar feil, så Hyakkimaru litt eldre ut der også. Dette kan være et argument for hvorfor denne scenen ikke bare gjenspeiler Dororos ønske om å være sammen med ham igjen, men et faktum som faktisk kommer til å skje siden hun ikke ville ha kjent hans eldre utseende hvis hun ikke hadde møtt ham.

Vel, jeg er ingen ekspert, men etter det jeg ser tror jeg de gjør det, men ikke i så fall. Dororo sa at hun ville bringe pengene tilbake om noen dager, de tre mennene så ikke ut til å være på broen, men så Dororo løpe over dem. Hyakkimaru ble funnet på slutten, med et smil. Jeg antar at det blir reise og de møtes igjen i en ny tidsalder. Broen kan representere reisen, og feltet kan representere gullet Dororo kommer til å få. Hyakkimaru møter henne der. Ikke glem moren til Hyakkimaru uttalte barn som ville være ved hans side for alltid. Så hvis ikke møter, er jeg sikker på at de vil møtes i fremtiden. Hvis det nå skal være dem som møter, er det forutse at Dororo blir en kvinne, og hele tiden hun gjør, er hun der med Hyakkimaru.

Jeg tror de kan møtes et sted i fremtiden. Når det gjelder broen, tror jeg det betyr reisen foran dem, mens de oppdager deres egne veier - med Dororo som hjelper mennene med å bruke pengene og Hyakkimaru finner en sti som ikke involverer drap siden han har drept så mange for å gjenvinne kroppen. . Åkeren representerer sannsynligvis ikke gullet Dororo brukte, men heller Hyakkimarus vei - der han hjalp mennesker med sult osv. Ved å bruke risfrøene Mio tok fra samuraien og ønsket å plante dem sammen med foreldreløse barn før de ble drept og sa at når det vokste så det ut som et hav av gull. Det betyr at han har funnet en måte å hjelpe uten å drepe, og også gjort Mios drøm til virkelighet

Jeg er sikker på at de ikke delte. Som Biwamaru sa, har de fortsatt så mye større enn det de har opplevd SAMME foran seg. Også gullfeltet representerte sannsynligvis ikke bare Dororos penger, men hvis du husker Mio, kvinnen som har trøstet Hyakkimaru, sammen med barna hun matet, ønsket hun og de seg om sitt eget felt så KAN KAN Hyakkimaru og Dororo oppfylte dette ønsket i deres fravær.

Alt til side elsker jeg denne anime, def i topp 3.