Anonim

Sasusaku-I Love You Goodbye (Del 3)

På Beast's Lair foruminnlegg om Fate / Stay Night Realta Nua PC engelsk oppdatering, det er denne varen i FAQ:

Spørsmål: Jeg vil se den originale versjonen fra 2004 av forholdet mellom Sakura og Shinji, men jeg vil ikke se H-scenene. Hva kan jeg gjøre?

Svar: Vi jobber med noe for å imøtekomme denne forespørselen. I mellomtiden trenger du H-scener for å se originalversjonen av forholdet Shinji / Sakura. Hvis du ikke vil se H-scenene, men ønsker å se deres opprinnelige forhold, vil mitt råd være å starte H-scener på dag 5 fra HF når Shinji er i en scene eller blir nevnt, og på Day 14 sørg for at du har H-scener til du ser den siste Shinji-scenen.

Dette kan du også se i denne lenken.

Nå antar jeg at det det snakker om er at forholdet mellom Shinji og Sakura i Realta Nua er forskjellig i forhold til det originale spillet. I den opprinnelige Fate / Stay Night var forholdet deres at Sakura skulle bli den nye sjefen for Matou-familien, som Shinji mente han hadde rett til, og da Sakura syntes synd på ham, trodde Shinji at hun underkastet seg ham som førte til mange år med fysiske og seksuelle overgrep.

Dette fører til Heaven's Feel der Shinji prøver å voldta Sakura, og truer henne med at han vil fortelle Shirou om hva han har gjort mot henne og hevder at Shirou ikke vil ha noe med henne å gjøre etter det. Sakura knipser og dreper Shinji og innser at hun er skyggen.

Når jeg spilte det, var det imidlertid ingen skildring av voldtekt, så jeg kan ikke forstå hvordan eller hvorfor forholdet til Shinji og Sakura ville være annerledes i Realta Nua. Hvordan er forholdet deres annerledes, og hvorfor skulle det endres? Hvis Sakuras seksuelle overgrep blir utelukket fra Realta Nua, betyr dette at hennes overgrep i hendene på Zouken og ormene hans også er endret, og i så fall hvordan?

Det var voldtektsforsøk, og beskrivelse av voldtekt i fortid, men ingen faktisk voldtektsscene i det originale spillet. Alt dette, inkludert H-scener, blir fjernet i den nyere Realta Nua-versjonen.