Anonim

Halo 5 - VARMT PEPPER GADGET ANMELDELSE || KJEMPEBRA STOFF UKE: GAVE GRAB

Etter episode 4 endret åpningssangen til Rokka no Yuusha fra "Cry for the Truth" av Michi til "Black Swallowtail" av Uroboros og Tom H @ ck.

Hvorfor endret Passione (studio) sangen? Det virker rart siden det visuelle i introen er det samme, og det er fortsatt den første sesongen av denne anime.

Oppdatering: Episode 12 ser ut til å bruke den første åpningen igjen.

2
  • Har noen nye karakterer kommet inn i introen kanskje? Kanskje de ønsket å skjule dem til handlingen introduserte dem
  • @ToshinouKyouko Jeg tror ikke det, det visuelle er nesten det samme som med den første åpningen.

-SIKT I ALT DENNE PENGENE VI HAR !!

-Bør vi lage flere episoder?

-Ikke vær latterlig, 12 episoder er anime-standarden!

-Så hva skal vi gjøre med de ekstra budsjettpengene?

-Hva episoden er vi på igjen?

-4

-Okei, for den neste, ENDRE ÅPNINGSTEMAET !!

-Hva med det visuelle

-Har vi nok penger til å endre dem også?

-Nei...

-Vel de kan være de samme.

Og det er derfor noe sånt skjer, det er ingen mening bak det, de gjør det fordi de kan. For å være ærlig kan det ha vært en uenighet om starten på temaet, og de bestemte seg bare halvveis for å bytte, eller kanskje flertallet ikke likte det første temaet, så de bestemte seg for å prøve å gjøre det som var best for anime . Alt dette å si, det har ingenting med selve anime å gjøre, jeg så det også, og ingenting endret seg virkelig fra episode 4 til 5.

2
  • 2 Er du sikker på at det var fordi de hadde ekstra budsjettpenger skjønt? Det virker også veldig mulig at de hadde noe bånd til den andre artisten og ønsket å markedsføre den sangen i stedet.
  • Poenget mitt er at det ikke har noe med anime å gjøre, og jeg sa også at de kanskje hadde vært uenige om det første om åpningstemaet. dvs. de kunne ha likt mer enn ett band, eller som du sa de hadde noe bånd til en annen artist. Tingene i begynnelsen var bare for å vise at det ikke hadde noe å gjøre plottvis eller hadde noe å gjøre med anime som helhet, sangene som endret seg, var ikke relatert og mer eller mindre, bare fordi de kunne.