Anonim

En skapning spilt gjemsel og animerte ekte skumle historier

Etter studiepoengene er det en siste tilbakeblikk av Mary og Charlotte da de var barn, de snakket om Shadow Builder og hvordan han hater mennesker fordi "når Gud sa 'La det være lys', gikk han bort", Charlotte bekymrer seg for eksistensen av Shadow Builder for Marias sikkerhet, men Mary bekrefter på nytt at hun vil være ok og vil beskytte Charlotte og si at siden Shadow Builder kan forstå henne fordi han lytter til gud.

På slutten av scenen merker Charlotte i Marias skygge et rødt øye, den samme typen øye som er avbildet, selv om hele historien er assosiert med Sharnoth, men dette øyet ser bare på og det har ingen rød tåre.

Jeg lurer på hvem dette øyet representerte og hvilken grunn hadde de da hun ikke hadde Golden Eye på dette tidspunktet.

Øyet var James. Derav delen der det står at "røde øyne vridde / som om man ser på noe lyst" som hører tilbake til de mange gangene det nevner James som gjør det samme.

4
  • Er James M? Jeg husker da Mary og M møtte Bram Stoker M først presenterte seg som James Moriarty, men vi vet at det ikke stemmer, da James Moriarty vises på slutten når Sherlock konfronterer ham
  • 1 James er "M", og den virkelige Moriarty ga ham kroppen sin for mange år siden. Derfor eksisterer den virkelige Moriarty bare i den lille lommedimensjonen og uforklarlig å vite ting om plottet. Disse delene ble lagt til i Full-Voice Reborn-versjonen av spillet for å legge til litt utstilling som noen mennesker trengte for å forstå plottet. Han er egentlig ikke James Moriarty, men det er navnet han antok for sin menneskelige form. Det er sannsynlig at han skal være Nyarlathotep, eller noe som ligner på Nyarlathotep.
  • hmmm, interessant, jeg lurer alltid på hvorfor det var en Cathulu Mythos-tag på VNDB når den eneste omtale av Lovecraft var i Web Novel. det å være en lommedimensjon ville forklare hvorfor Charlotte og Mary begge snakket til Moriarty som om de i dag var gitt Charlotte's tilstand
  • Hvis du er interessert, vil du ta en titt på dette spørsmålet