Anonim

Kong Finrod Felagund - Episk karakterhistorie

Jeg beklager hvis dette er feil StackExchange-nettsted. Jeg tenkte ganske hardt om dette spørsmålet knyttet til stemmeskuespill hører hjemme i "musikk", "lyd", "filmer" eller "anime" siden det er de nærmeste kategoriene, hvor sang / stemmeskuespill ikke er StackExchange-samfunn.

Ok, på spørsmålet legger jeg merke til noen, men veldig få mannlige stemmeskuespillere som Trapman, som gjør et loli-stemmeinntrykk. For eksempel klokken 35:40 i denne videoen kan du se ham gjøre en loli-stemme: https://youtu.be/0onFT8e7wv0?t=2140

En annen person som gjorde det var BobaTeaVA, en mannlig stemmeskuespiller på Fiverr. I denne videoen ba CDawgVA en stemmeskuespiller inkludert BobaTeaVA om å stemme på samme scene som begge hadde kvinnelige og mannlige karakterer klokka 9:06: https://youtu.be/XEVxc6TmdBs?t=546

Selvfølgelig, med så veldig få mannlige mennesker som gjør det, kanskje 2-4 som eksisterer i hele verden som snakker engelsk fra min Google-søk av "male voice actor voice acts loli / anime girl voice", er jeg skeptisk. Begge eksemplene ovenfor hevder ikke å bruke programvare for stemmeveksler. Jeg lurer på om en stemmeskifter ble brukt, som fyren som også viste ansiktet, kunne trykke på en knapp for å skifte stemme. Jeg vil gjerne lære hvordan jeg skal stemme en animejente / loli-stemme som en mann, men det første trinnet er å sørge for at det er mulig.

1
  • Vel ... Jeg tror det absolutt er mulig: stemmefeminisering (merk: mens temaet er under 'transgender', er fokus på stemmeterapi). Music.SE har også et lignende emne om Hvordan synge som en jente for menn ?. Skjønt, problemet er om du (individet) er mulig å gjøre det (jeg vil absolutt ikke med bassstemmen min).