Anonim

Bevis foreslår at Stonehenge var en elite-kirkegård

I løpet av sesong 2 er det en scene der Izie (tror jeg) forklarer hvordan den siste Digidestined ga opp våpnene for å gjenopprette verden. Imidlertid husker jeg aldri å ha sett det. Den eneste gangen jeg husker at jeg så dem miste toppene, var da Tag og Crests ble ødelagt i den siste episoden av den første sesongen, og de innser at de ekte Crests alltid hadde vært inni dem.

Jeg lurer på om det var en OVA eller noe som foregår mellom første og andre sesong hvor den digitale verden blir ødelagt og Digidestined må gi opp sine kamper for å gjenopprette den.

2
  • Du mener dubbet til engelsk, ikke sant?
  • @JNat yeh, jeg oppdaterer spørsmålet

Det er ingen OVA, alt du får er en fortalt flashback.

I sesong 2, ep 27, forteller Izzy den nye Digidestined om hvordan de opprinnelige åtte gikk til Digital World og snakket med Jeni. Jeni ba dem om å "frigjøre maktene som beskytter den digitale verden". Dette betydde å slippe kreftene fra seg selv, for å beseire mørket og spre seg, "et belegg av godhet" over hele verden. Dette brakte fred og skjønnhet til den digitale verden.

Selv om toppene ble ødelagt, forblir kraften til toppene fortsatt inne i Digidestined. Det var den kraften som ble frigitt.