Anonim

TOPP 10 Episke anime-kamper • Legendariske supermakter .ch 1 |ト ッ プ 10 の 壮大 な ア ニ メ の 戦 い

Vel, jeg så allerede den første sesongen, fullførte OVA i fjor og leste manga ... Men jeg har hørt noen rykter om å ha en sesong 2 av EN PUNCH-MAN... Vel, jeg vet ikke om det er sant, men hvis det er sant når vil det bli utgitt?

1
  • Du kjenner at det også er de andre OVAene som fremdeles sendes. Det er to ute så langt.

Det er ikke offisielt kunngjort. Er for tidlig til at den kan løslates av forskjellige grunner.

Som nevnt i Youth Health Mag, kan det ikke hende at anime på andre trinn ankommer når som helst snart siden manga ikke en gang er ferdig ennå, noe som betyr at der er ikke tilstrekkelig innhold til å bli tilpasset per nå. "One Punch Man" manga er for øyeblikket på kapittel 86 med tittelen "Garou Arc." Det kan huskes at den første sesongen ble avsluttet med episode 12 der Saitama kjempet med Lord Boros. I manga skjedde det rundt kapittel 37. Bitsekken bemerket også at det tar vanligvis seks til ni måneder eller ett til to år å utvikle en helt ny sesong.

http://www.christianpost.com/news/one-punch-man-season-2-update-no-expected-release-date-yet-creator-hard-at-work-to-bring-follow-up- 153981 /

Imidlertid er det noen hint:

Det er noen gode nyheter for fans av anime, selvfølgelig, da skaperen Murata Yusuke allerede har informert og lovet fansen at laget bak hit-anime-serien er hardt i arbeid med å komme opp med en definitiv andre sesong. Faktisk, hvis ting går bra, vil det være en ganske god sjanse for at "One Punch Man: Season 2" vil bli utgitt rundt november eller desember, ifølge Christian Today.

http://www.hngn.com/articles/177338/20160209/one-punch-man-season-2-news-rumors-next-cover-hero.htm