Anonim

Kevin Daniel - Myself Through You (offisiell video)

Så jeg har nettopp hørt om denne anime som ligner på Mafia / Wolf-spillet.

Men når Makoto kommer inn på akademiet, mister han bevisstheten og våkner låst inne i skolen, hvor han møter fjorten andre nyplukkede Ultimate-studenter som er i samme situasjon som ham. Det er der en sadistisk, fjernstyrt bjørn ved navn Monokuma dukker opp for dem og forteller dem at de vil bli fengslet i akademiet resten av livet, og at de vil bli drept hvis de bryter med noen av skolens regler. Han tilbyr bare en måte for studenter å "oppgradere" fra akademiet: myrde en annen student og ikke bli identifisert som synderen.

Så hvis synderen er riktig identifisert (flertallstemme eller noe?), Blir skyldige henrettet. Hvis ikke, blir alle andre enn skyldige henrettet.

Hva skal skje hvis det er 2 eller 3 spillere igjen?

Jeg er ikke så naiv som å tro at det som skal skje er det som faktisk skjer, men jeg tror det burde være en regel for det.

Hvis det ikke er noen forklaring i anime eller andre medier, vennligst oppgi en slik og eventuelt hvorfor det ikke er behov for forklaring (jeg kan se bort fra noe åpenbart).

Liar Game hadde en regel om hva som skjer i Minority Rule hvis det bare er to spillere igjen. Det var noen detaljer om det. Jeg tror ikke å forklare at regelen ødelegger mangaen eller serien: Hvis det er to igjen, deles premien. For å droppe, må halvparten av premien gis tilbake, uansett premiebeløp (halvparten av hele 2,1 milliarder eller halvparten av 1,05 milliarder).

PS Jeg er ferdig med anime. Fortsett og ødelegg andre medier. Men bruk spoilerkoder for andre.

Hovedantagonisten til anime, som også kontrollerer

Monokuma (robotbjørnen), har en fetisj for fortvilelse.

Det er nøyaktig hvorfor

hun fengslet de 14 studentene for å få dem til å føle seg fortvilet og nyte det.

Det er faktisk derfor hun opprettet regelen om at

Hvis du myrder en av klassekameratene dine og ikke blir fanget som synderen, kan du flykte.

For at klassekameratene som hadde tilknytning til offeret, skal sørge over hans / hennes død, og de som ble venner med synderen, vil føle seg skyldig.

Det er aldri helt oppgitt hva som ville skje hvis bare 2 eller 3, eller til og med bare 1 vil være igjen (på slutten er det 7 eller 8 studenter igjen), men å dømme etter hovedskurkens (som jeg vil forkorte til MV fra nå av) og kjærlighet til fortvilelse, ville hun sannsynligvis (husk at det ikke er noe eksakt bevis på hva hun ville gjort, så jeg brukte sannsynligvis ordet)

A) ikke la noen av de resterende 1/2/3 studentene gå, med mindre de enten myrder hverandre, eller blir værende på skolen resten av livet og føler evig fortvilelse.

B) drepe dem, fordi hun enten blir lei av dem, eller så blir hun irritert over hvor optimistiske de er om livet, siden hele poenget med å låse dem i skolen var å glede seg over folks fortvilelse, og når fortvilelsen deres blir repeterende, eller de føler ikke fortvilelse, hun er tvunget til å drepe / kvitte seg med dem.

Merk:

  • Danganronpa var opprinnelig en videospillserie. Anime ble utgitt for å kommersialisere det første videospillet i serien, som handlingen til anime er basert på.

  • Fordi videospillet er langt, mens anime bare er 12 episoder, stresset det og utelater mange detaljer fra videospillet.

  • I det andre spillet ble det også avslørt at MV faktisk hadde en reserveplan for når hun skulle kjede seg eller irritere seg over de 14 studentene hun ser på. I anime laget hun andre skoler, og hun fengslet også andre elever for å se dem fortvile når hun hadde fått nok av dagens studenter.

9
  • Er du sikker på at dette innlegget ikke har spoilere? Jeg sluttet å lese da du sa 7 eller 8. Mener du at den første sesongen anime ikke fullfører spillet? Jeg antar at det ville være en mindre akseptabel spoiler
  • 1 Det er bare en sesong med danganronpa rett (med andre ord, bare 12 episoder) i år, en andre sesong som er basert på det tredje spillet vil bli utgitt.
  • Sanand.yamazaki, 1 du svarte ikke 'Er du sikker på at dette innlegget ikke har spoilere?' 2 mener du 13? 3 'i år en annen sesong ... vil bli utgitt' -> så svaret på 'Mener du at den første sesongen anime ikke fullfører spillet?' er ja' ? (Jeg tror ikke eksistensen av en andre sesong er så ødeleggende såååå ....)
  • @Pratyush Sanand.yamazaki Ferdig anime. Jeg tror de to første setningene inneholder en spoiler. Tar jeg feil?
  • @BCLC Ja, du har rett. Jeg må ha savnet den delen ...