Anonim

Fergie ~ Fergalicious

Jeg tenkte på Mard Geer, siden han sies å være kraftigere enn Zeref.

Men ble det noen gang nevnt i canon som forbannet Zeref til å være udødelig?

3
  • Hva vil du vite nøyaktig?
  • Hvem forbannet Zeref til å være udødelig?
  • Relatert: Hvordan ble Zeref Black Wizard forbannet?

I kapittel 436 nevnte Zeref at han må ha blitt forbannet av Ankhseram, liv og døds Gud, for å forske på oppstandelsemagi (R-System, Eclipse Gate og senere Summoning Magic). En av bivirkningene av denne forbannelsen var at han ble udødelig.


Som nevnt av Denslat, er dette virkelig metaforisk. På dette tidspunktet er det ikke bevist om en gud eksisterer i Fairy Tail-verdenen. Så vidt vi vet ble forbannelsen kastet over de magikerne som hadde rotet seg med ufullstendige versjoner av Grand Magic (eller Black Magic, avhengig av oversettelsen). Zeref for å bruke oppstandelsesmagi.

Mavis for bruk av (Fairy) Law. FT 449, FT Zero 11

Så uansett om en virkelig gud var opprørt eller ikke, kalte folket i Fairy Tail-verdenen denne forbannelsen forbannelsen til Ankhseram, liv og døds Gud, uavhengig av dens eksistens.

3
  • Jeg tror dette er metaforisk, guder har ennå ikke gjort et fysisk utseende i Fairy Tail så langt, det mest vi har er "God Slayers".
  • 1 @Denslat Oppdatert
  • 1 God jobb Peter, og gratulerer ærlig for ikke å være en defensiv internettidiot.

Jeg har alltid trodd at Zeref ble forbannet på grunn av det faktum at han utførte en veldig hard magisk trylleformular som han ikke skulle gjøre, eller at den ikke var komplett ennå som med Mavis.

Så faktisk forbannet han seg kanskje fordi en sterk magi som strider mot naturen eller en magi som er ufullstendig krever en pris eller noe.

Bare min mening skjønt.

1
  • 2 Velkommen til Anime og Manga Stackexchange. Takk for svaret ditt! Det ville være enda bedre hvis du kunne fortelle oss hva du baserte din mening om. Håper du vil nyte det her, og det er alltid hyggelig å se landsmenn (wo) menn rundt :)