Anonim

Zayn vinner årets nye artist og SHADES One Direction at 2016 AMAs

I denne episoden var Pinocchio i en landsby. I denne landsbyen var det en gutt. Den gutten sa til vennene sine og andre gutter at de skulle stjele og ødelegge alle lekene i landsbyen de kan finne.

Det var en scene der denne gutten tok en leketøysjiraff og brøt nakken og stjal den. Barnet / jenta som var eieren av lekegiraffen så mens gutten gjorde det. Etter det begynte hun å gråte.

Om kvelden samlet alle guttene seg på ett sted og la alle lekene i et hull. Så tok de fakler og begynte å sirkle (faklene) rundt hullet med lekene og kroppene. I denne scenen kom Pinocchio og ba dem om å umiddelbart slutte å gjøre det. Pinocchio sa at hvis de ikke ville stoppe, ville Gud straffe dem. Men alle barn fortsatte med det.

Plutselig skyter lekene lys / laser og sprer lyset (fra hullet) overalt. Alle gjenstander og dyr (jord, trær, katter osv.) Som ble skutt av denne laseren, ble levende og begynte å bevege seg og snakke.

Hvilken episode skjedde det?

1
  • Det er to forskjellige Pinocchio-animasjoner på Wikipedia (her og her). Vil du ved en tilfeldighet vite hvilken du er interessert i?

jeg tror det er Episode 33 av 1972-serien.

Dette er scenen med giraffeleken, og dette er hullet og faklene.

0