Anonim

Matkriger! The Fourth Plate Masterchef Moment # 3 [Herregud!] 4. sesong ||食 戟 の ソ ー マ 神 ノ 皿 2019

I det siste kapittelet i Manga, kapittel 147, slår Souma Eizan i en shokugeki. Vilkårene var for Eizan å slutte å ødelegge Polar Star Dorm, men får Souma også tilegne seg Eizans posisjon i Elite 10 som nr. 9 spot (jeg tror Eizan er nummer 9 men ikke sikker) fordi han slo ham i en shokugeki? Eller er det ikke nok informasjon å svare på?

1
  • Reglene til Shokugeki er satt på forhånd. Det ble ryddet ganske tydelig av Isshiki og sa at han ikke vil satse på setet sitt i Elite 10 selv om Souma satser sitt liv eller noe med den effekten.

Hver side må legge ut sin "kompensasjon", eller noe de må gi opp hvis de skulle miste utfordringen. Begge sider må være enige om at kompensasjonen av duellen tilsvarer hverandre.

http://shokugekinosoma.wikia.com/wiki/Shokugeki

Jeg antar at slaget bare vil redde sovesalen for polarstjernene. Opprinnelig, uansett hva de satset før Shokugeki, er det de får når de vinner. Dette betyr at hvis Souma ønsker å trone ham, må han foreslå en ny kamp og be om stillingen hvis han vinner.

Men vi vil se i neste kapittel hva som vil bli resultatet.

Nei, Eizan Etsuya er fremdeles i Elite Ten, i kapittel 153 The Venue of Death sa Eizan faktisk at han ikke bryr seg om han ble løslatt eller til og med eksil fra skolen, men Azami Nakiri holder ham fortsatt for nå.