Anonim

दूसरे ग्रहों पर रहने से क्या हम एलियन में विकसित हो जाएंगे | evolusjon av mennesker til romvesener

Menneskeheten forlot jorden for å unnslippe Godzilla. I relativiteten tilbrakte de bare 20 år borte fra planeten, mens planeten ikke så dem på ~ 20.000 år.

Når de kommer tilbake for å kjempe mot Godzilla (ikke en spoiler), ser du store landingsskip, hoverbikes, drevne dresser og mange andre deler av høyteknologi. Tankene deres med bein er til og med sterke nok til at Godzilla kan føle seg truet av.

Gikk teknologien til folket som gikk videre så langt de 20 årene de var borte? Eller formidlet de to andre fremmede artene teknologien til de overlevende?

2
  • Jeg vil si at i stedet for å gå videre, brukte de tre løpene de 20 årene for å bedre integrere teknologiene sine. Så de gikk ikke så mye frem som de kombinerte sin eksisterende teknologi med å lage nye maskiner og skip (ja, det kan kalles avansere). Pluss at de hadde begrensede resurser, så kanskje de var begrenset i antall prototyper de kunne bygge (de kunne høste ressurser fra asteroider som i Knights of Sidonia, men det er ikke vist). Jeg vil si at de 'raffinerte' teknologien sin i stedet for å 'gå videre' med høy margin, selv om det ser ut til å være 'forbedret'.
  • Jeg vil spekulere i at de hadde alle disse skipene og våpnene fra det øyeblikket de dro. De går tydeligvis tom for tilbud, så jeg synes det er vanskelig å tro at de er i stand til å skaffe seg nye underveis ved gruvedrift. Den eneste tingen som endret seg var strategi. Da de dro, hadde de ingen anelse om Godzillas skjold. De kunne lett ha alle de høyteknologiske våpnene og fortsatt ikke skade Godzilla før de dro. Men etter å ha lært om skjoldet, kunne de bruke alt de hadde igjen.