Anonim

Halsey - Without Me (HIGHER Key Karaoke Instrumental)

I den første episoden av den nye anime "Koutetsujou-no-Kabaneri", det første toget måtte stoppe før de lot det gå inn på stasjonen. (som kan sees på følgende bilde)

Hvorfor var broen allerede nede før det andre toget til og med ankom? Dette gjorde det enkelt for Kabane å invadere stasjonen. (her kan du se at broen allerede var nede før toget til og med ankom)

Var dette en feil? Eller er det en del av plottet, å la Kabane komme inn på stasjonen?

1
  • Jeg synes det er ganske farlig å holde toget utenfor lenge

Det er ikke klart fra nå av hvorfor Koutetsujou (det første toget) måtte vente før han kom inn på stasjonen, mens Fusoujou (det andre toget) ikke gjorde det.

En sannsynlig årsak er imidlertid at de forventet at Fusoujou skulle ankomme den dagen mens Koutetsujou skulle ankomme dagen etter, men kjørte foran planen.

Dessuten tror jeg ikke de forventet at hele toget skulle fylles med Kabane. De forventet mest sannsynlig at noen få ble bitt og planla å kvitte seg med dem på stasjonen, slik de gjorde med Koutetsujou.

Hvorfor var broen allerede nede før toget til og med ankom?

Det var det ikke. Broen ble senket da de så Husoujyou komme, som du kan se her:

2
  • du har rett, jeg mente at de senket broen så snart de hørte toget ... jeg tror selv om broen var oppe, ville den krasje på veggen, men kaste kabane over broen. det irriterer meg litt at de gjorde denne feilen ...
  • @BallBoy Jeg tror ikke det. Jeg tror at toget vil gå ned, i stedet for å krasje mot veggene som beskytter byen. Kanskje, hvis det gikk fort, krasjer under veggene. Siden Kabane (de generelle vi har sett til nå) ikke ser ut til å være smart, ville de heller ikke prøve å hoppe. Mest sannsynlig ville de gå ned med toget. Det kan være annerledes om de var smarte skjønt. Jeg kan ta feil, og dette spørsmålet kan i seg selv bli besvart i anime, men det er det jeg tror.

Jeg tror det er ganske farlig å holde toget utenfor lenge, siden det er lettere for Kabane å komme på det, så det å få bro ned rett til toget ankommer virker ganske logisk for meg. Derfor ble broen senket for andre tog.

På den annen side var ikke første tog ankomst planlagt. Jeg tror, ​​det er derfor broen ikke ble senket i tide.

I episode 1 antydes det at det er en streng ruteplan for når tog ankommer. Jeg tror så lenge du ankommer i henhold til tidsplanen, vil byen bare senke broen på forhånd, ettersom det å bo ute i en potensielt kabane-infisert sone er veldig farlig.

Imidlertid ble Mumeis tog sagt å være utenfor tidsplanen og ankom tidlig. Dermed er ingen klar over at den kommer, og dermed senker de ikke broen.