Anonim

Parasyte - Opening Comparison (Anime & Manga Style)

Etter å ha sett den første episoden av Tokyo Ghoul A, la jeg merke til en stor forskjell i anime.Er det flere forskjeller mellom manga og anime (begge årstidene)?

2
  • Jeg tror for meg er forskjellen når Jason torturerer Kaneki, så mange scener er kuttet derfra. Også i kamp mellom Kaneki og Ayato, Kaneki dreper halvparten Ayato.
  • Også metoden han bruker for å knekke Kanekis sinn er annerledes. I anime ber han Kaneki velge mellom sine 2 hjelpere / rengjøringsmidler som er forelsket i hverandre. I mangaen ber han Kaneki velge mellom mor og barn.

Root A (sesong 2) er en helt annen historie som avvek fra mangaen og viser Kaneki om han hadde sluttet seg til Aogiri i stedet for å gå alene. Selv om det har noen store spoilere, kan du lese litt om hvorfor de tok denne avgjørelsen på dette spørsmålet. Nesten hele Root A er annerledes, men noen scener (for det meste kamper) er gjenskapt og er veldig like generelt. Historiene smelter for det meste sammen med den siste "buen" som forekommer i de siste 2-3 episodene av serien. Dette er det andre raidet fra CCG, med tanke på at den første er den mot Aogiri (jeg vil ikke si mer som dens Spoilers) og hendelsene spiller annerledes ut, men med totalt sett identiske resultater til slutt. Det vil si at store begivenheter som påvirket resultatene av Raid skjedde i begge, men ikke nødvendigvis på samme måte. Dette ble antagelig gjort for å gi mulighet til å gå tilbake til kanonmateriale i Tokyo Ghoul RE for sesong 3 hvis de valgte å gjøre det, men det kan bare være at det visstnok var den opprinnelige historien før Ishida endret den til det Manga brukte , som nevnt i den første lenken, og han holdt dem gjennom begge versjonene.

Sesong 1 var veldig lik generelt, med bare moderate endringer som kronologien som bedre beskrevet av Thellimist i det svaret, og noen få biter og stykker om hvordan hendelsene skjedde, først og fremst angående Hinami og hennes foreldre og hvordan disse hendelsene startet opp, og de sensurerte tungt Jasons Torture til Kaneki. Han var der nede i 10 dager (Les om det halvveis ned i siden i aogiri-buen Sammendrag av Jason på wiki her

Samlet sett er sesong 1 veldig lik, mens sesong 2 bare har biter og brikker som er like.

[Pierrot] endret kronologien til noen av hendelsene i mangaen. For eksempel møter Kaneki ikke Tsukiyama (gourmet) før etter Hinami-hendelsen med Amon og Kado (senior) (due) som drepte foreldrene sine. Jeg tror de endret rekkefølgen på disse hendelsene for å gjøre Kanekis tilstedeværelse i disse kampene mer forståelig. For eksempel er Kaneki mindre involvert og litt hjelpeløs i kirkescenen mot Tsukiyama, selv i mangaen. Dette er et resultat av at hans sult forårsaket hans svekkede tilstand, til tross for at hans treningsmengde "faktisk" var større enn da han kjempet mot Amon (basert på mangaen). Men i kampen mot Amon, både manga og sannsynligvis TV, er Kaneki mye mer aktiv og viser mer taktisk kamp. Så det er fornuftig å plassere Tsukiyama-konfliktdelen før i fjernsynet som et resultat av at Kaneki er mer passiv og svakere i disse tilfellene i motsetning til når han kjemper mot Amon, det fremhever fordelene med trening og understreker hans økende styrke. Så til en viss grad er dette interessant at [studioet] endret kronologien til disse hendelsene, det er fornuftig på en merkbar måte. Sensuren er latterlig, men på et følelsesmessig nivå går du glipp av mye av showet.

Kilde: reddit

1
  • Anime-kampen med amon ignorerte at gourmetbuen til og med skjedde fordi den var den samme som i mangaen uten forskjeller til side for dem å fortsette å spille opp den hjelpeløse Kaneki-vinkelen som aldri eksisterte i mangaen.