Anonim

Starcraft II Co-Op Mutation # 130: Fright Night [Dehaka TRUE Solo]

I Knight's & Magic (MAL, Wiki), Silhouette Knight (mecha) utvikling tar lang tid, og det er derfor Ernesti lager slike bølger. Imidlertid ser det ut til at befalene har kraftigere enheter. For eksempel kommer også ridderkommandør Morten Fredholms Haimerwort i episode 5. Earlcumber, og kongens enhet.

Hva gjør disse enhetene spesielle og / eller kraftigere? Kan de muligens bruke

tilpassede eterreaktorer fra demondyr,

i stedet for standard, utvunnet, de?

Det jeg tror de mener er at det å utvikle en helt ny Silhouette Knight er lang. Tenk på tiden det tar fra utviklingen av krigsvognen til tanken (jeg vet at den ikke er den beste analogien, men den fungerer), men å utvikle små trinnvise oppdateringer er ikke så vanskelig (tenk på forskjellige varianter av samme tankmodell).

Det er her Ernesti gjør en revolusjon, hver av designene hans er helt nye, og han skaper mye ny teknologi fra grunnen av.

La oss nå takle kommandantenhetene. Basissoldaten får en standard SK, men kommandørene får litt bedre enheter, kanskje en jakt gitt noen bedre demondyr, så de har noen tilpassede eterreaktorer tilgjengelig, så de lager en kraftigere versjon av den samme enheten, og de kan bære større versjoner av de samme våpnene. Så i utgangspunktet er de den samme enheten, men litt bedre (tenk at en barebones-bil, og en full-equip-en, de er de samme, men den fullt utstyrte, er dyrere og har bedre ytelse enn barebones-en)

Under Casadesus Fort-hendelsen nevnte sjefen at Tellestarle hadde styrke tilsvarende sin egen maskin, men de var mindre (Karrdator-størrelse) som ga dem mer mobilitet. Så, og dette er bare spekulasjoner fra min side, kommandørmaskinene (og kongen i forlengelse) har sannsynligvis en større Ether-reaktor (laget av bedre materialer eller hva som helst) for å støtte en større ramme, men dette betyr igjen at du ikke kan masseprodusere dem.

Siterer Skythewoods oversettelse av Vol 2. Ch. 16:

Hmm, så dette er kraften til den nye modellen, til å tro at den kan matche min Hymerwort. Selv om jeg vil at det skal være en del av mine riddere, er det en hindring akkurat nå !!

De nye modellene som falt i hendene på motstanderne var urovekkende. Med størrelsen på en Karrdator og like kraftig som Hymerwort, var det som en dårlig vits.