Anonim

10 ting du kan gjøre for å administrere COVID-19 hjemme

I episode 1, hvordan klarer Ed og Cornello å få statuene til å bevege seg? Hvordan er det med alkymi? Er det mulig at de gjenopplivede fuglene er under samme prosess, det vil si at de bare beveger seg, men ikke lever?

2
  • Dette er egentlig ikke et gyldig svar ... men det enkleste svaret er dette: Kunstnerisk lisens fra anime-forfatterne. Verken i Manga eller den nye Anime (Brotherhood) er det noe eksempel på at Cornello eller Ed animerer statuer. Heller ikke manga viser Cornello å animere den fuglen på nytt. De røde øynene til fuglen antyder at det er en kimære, men det er ikke klart hvordan han gjorde den til å bli levende igjen, siden temaet aldri blir adressert.
  • som sagt @ guildsbounty, det er sannsynlig at du til den kunstneriske lisensen, det blir kjøligere å animere statuene i stedet for bare å få dem til å se ut som i kanonen (manga og FMA brorskap). I universet kan du ikke animere noe med bare en alkymi (sannsynligvis mulig med mange, men slitsomme, spesielt en statue, siden en alkymi sannsynligvis er behov for hvert trekk), så det er en feil i henhold til alkymilovene i universet.