Anonim

11 Undying Worm & Unchenchable Fire-Misunderstood Texts on the State of the Dead 3abn

I Bleach representerer Soul Society denne typen himmel hvor sjeler sendes av Shinigamis (hovedsakelig fra jorden?). Men en gang i Soul Society, er en sjel udødelig? Kan de dø? Og i så fall, hva skjer? Er en sendt til ... Hueco Mundo?

Fra Bleach Wiki:

Human World and Soul Society er parallelle med hverandre og er to sider av samme sak. Familier atskilt med døden blir sjelden gjenforent i Soul Society med mindre de ankommer Soul Society sammen. Folk bor plassert sammen som en familie av fremmede. Man blir aldri sulten (hvis hun eller han ikke har åndelige krefter) og aldring reduseres i stor grad, med en levetid på 2000 eller flere år som ikke er uhørt, selv om slike aldre er begrenset til Shinigami eller andre Soul Society-beboere med høy åndelig kraft.

og for å svare på spørsmålet ditt,

En sjel som dør i Soul Society reinkarneres på jorden som et nytt menneske uten fortidsminner.

Redigere: Men gitt den enorme forskjellen i levetid, bør Soul Society akkumulere sjeler og Human World bør gå tom for sjeler ...

sjeler kan "unnslippe" denne syklusen ved å forvandle seg til huler og gå inn i Hueco Mundo (eller gud vet hvilke nye verdener Bleach vil komme med). Sjeler kan utryddes permanent av Quincy:

Quincy slukker Hollows helt. Dermed kommer ikke sjelene som kommer til den menneskelige verden tilbake til Soul Society, og derfor vil sjelene bare øke på siden av Human World. Betydning, den menneskelige verden blir tung i sjeler som får Soul Society til å strømme over i den; blande liv og død. Det endelige resultatet ville være verdens ende.

10
  • 2 Så hva ville skje med Ichigo hvis han døde rett etter at han snudde seg for å slå seg fast? På den tiden var han ikke menneske eller ånd.
  • 2 Er ikke en skurker bare en ånd med større åndelige krefter?
  • Kanskje du lurte på om "død" for ånder er den samme hvis de ikke er i Soul Society, noe som er tilfelle for Ichigo da han ble en Reaper. Svaret avhenger da av hvilke "kontrollprosedyrer" Soul Society har for reinkarnasjon av ånder. Imidlertid, hvis Ichigo ble spist av en hul, ville hans sjel bli inne i hulen til den ble renset.
  • @ArturiaPendragon: Hvis jeg ikke husker riktig, blir et pluss spist av et hul umiddelbart. Fungerer det ikke det samme for Shinigami?
  • 1 "Rediger: Men gitt den enorme forskjellen i levetid, burde det være en lignende forskjell mellom fødselsratene i Soul Society og Human World ..." ville ikke soul-samfunnets fødselsrate = dødsfall på jorden? Hvis levetiden er 2000 år, ville det bare være ~ 25 ganger flere sjeler i sjelssamfunnet.