Anonim

Johnny Cash - Johnny 99

Jeg har sett på hele Trigun-serien, men av en eller annen grunn har jeg aldri forstått grunnen til at Vash opptrer så glad. Bakhistorien hans er veldig deprimerende, men jeg tror ikke serien forklarte årsaken til hans lykke. Jeg ville tro at enhver normal person ville være veldig mørk, men Vash er det motsatte.

1
  • Jeg var bekymret for at ingen ville svare på dette spørsmålet fordi jeg trodde at ikke mange så på trigun!

Vash opptrer lykkelig fordi han velger å oppføre seg lykkelig. Flere ganger enn ikke, han er lykkelig.

Du har rett når det gjelder bakhistorien hans; det har ikke vært et veldig lett liv for ham. Når vi snakker om anime, må han tåle

ham og kniver blir funnet et sted i verdensrommet, og blir behandlet som utstøtte mens de er ombord

... men det hele som binder alt sammen for ham er Rem Saverem. Hun formidler både Knives og Vash at det skal bestandig være en fredelig løsning på enhver konflikt som oppstår.

Kniver avviser denne filosofien, som - kombinert med

det fysiske overgrepet han led mens han var ombord på skipet

fører ham ned en ganske mørk sti. Dette spilles med når Vash ser en edderkopp og sommerfugl som kjemper om å overleve; Kniver uttrykker det nesten like kortfattet som: "Edderkopper spiser sommerfugler for å leve. Å redde den ene vil skade den andre."

Vash går i stykker noen ganger; spenningen mellom Rems veiledning og den steinkulde virkeligheten i livet på Gunsmoke får ham til å skulde mye sorg. Flere eksempler inkluderer:

  • Mot slutten av serien, etter

    han ødelegger nesten hele byen Augusta og setter et hull i månen i stedet

    han bestemmer seg for å rekruttere seg selv og leve et roligere, mer klønete liv en kort stund.

  • Hele poenget med Legato Blues eksistens er å få Vash til å lide. Ikke for å drepe ham, men for å lide. Metodene som Legato bruker er spesielt brutal for å oppnå dette. Eksempel: på et tidspunkt, E.G. Mine, under ledelse av Legato,

    blir tvunget til å kaste livet sitt i skade for å drepe en plante som Vash så desperat prøvde å redde.

  • Den endelige standen med Legato er også en indikasjon på denne mørke fortiden.

    Legato gir Vash et ultimatum for enten å drepe ham eller være vitne til at Milly og Meryl blir skutt. Til slutt dreper Vash Legato, men dette etterlater ham arr til han kan tilgi seg selv og forene valget med Rem.

Det er andre eksempler som nesten alltid involverer Legatos overordnede mål om å få Vash til å lide, som involverer venner eller mennesker han er nær.

Til tross for alt dette, ønsker Vash fortsatt å følge Rems råd og tro at alt kan løses fredelig, og at ingen mennesker skal prøve å drepe hverandre.