Anonim

Gundam Battle Operation 2: MSZ-010 ZZ Gundam Ace Match

Jeg tror det var episode 47 da Judau kjemper mot Hammon Karn's Qubeley. Hammon klarer å få tak i Gundam Double Zeta. For å komme seg løs, skiller Judau sin Gundam (den har tre komponenter, hver med sin egen cockpit). Så er det noe tull om at de to forlater sine mobile dresser, Hammon med pistol og Judau med metallstang. Når Judau vender tilbake til sin Gundam, er han i stand til å bruke Newtype-kreftene sine til å ta kontroll over delene av Gundam og montere dem på nytt.

Nå, i andre tilfeller der Newtype-krefter resonerer med pilotens mobildrakt og resulterer i en slags fysisk handling, tilskrives den Psycommu. Imidlertid blir dette introdusert for Federation og Aeug-drakter frem til 2. Neo Zeon-krigen (dette var den første) og doble Zeta Gundam hadde definitivt ikke et Psycommu-system.

Det er to andre tilfeller jeg fant der lignende forekomster skjedde. Den ene var da Amuro forhindret Axis i å krasje mot jorden i det som skulle bli kjent som Axis-sjokket. Den andre var da Banagher var i stand til å koble Garencieres med Nahel Argama. Imidlertid involverer disse to forekomster Gundams med Psycommu-systemer installert.

Hvilken forklaring på Judaus evner er det? Overgår dette riket av science fiction? Ville dette være en deus ex machina?

Redigere: Jeg tror mine første forutsetninger da jeg stilte spørsmålene mine var litt feil. Psycommu-systemet eksisterte siden 1-års krigen, til stede i flere mobile rustninger inkludert, men ikke begrenset til Lalahs Elmeth og Char's Zeong. I Char's Deleted Affair er den i stor grad innlemmet i mobildressdesignene på Axis og førte til slutt til opprettelsen av Qubeley. Psycho-rammen derimot ble ikke introdusert før den andre Neo Zeon-krigen. Jeg hadde de to systemene forvirret. Det var Psycho-rammen som tillot Axis-sjokket å skje og tillot Banagher å få Garencieres i verdensrommet. Spørsmålet står imidlertid fremdeles: Hvordan klarte Judau å montere Gundam på nytt som manglet psykorammen og psycommu?