Anonim

Winter Wonderland Look

I Edolas-buen kan ikke jordlandsveivisere bruke magi fordi det er begrenset. Jeg forstår alle årsakene bak den ect.

Men hvorfor kan ikke Natsu generere sin egen magi ved å spise flammer? Det er vist at han spiser flammen til en fakkel før de går inn i hulen / gruvetunnelen, men han kan fremdeles ikke generere magi. Det forklarte ikke hvorfor det var!

2
  • I hvilket kapittel spiste han den fakkelen?
  • Jeg antar at det bare er i anime-episoden, jeg sjekket CH. 175 men det skjer ikke i manga. Men i anime: Episode 82, klokken 15:55 Han forbruker ild, men ingenting skjer. Jeg håpet bare å få forklart det!

Hvis natsu var i stand til å generere magi ved å spise ild, burde de også fortsatt ha hatt den magien de hadde lagret før de dro til Edolas, fordi de senere forklarte at mages faktisk ikke produserer sin egen magi, de har to "opprinnelser" som lagre magi som de samler rundt seg. Jeg tror at atmosfæren i Edolas suger den magien de hadde lagret fra deres opprinnelse, i likhet med et vakuum, og enhver magi han fikk fra å spise ilden, ville også være, og siden det ikke er noe magi rundt deres opprinnelse, kan de ikke samle magi. Dette er alt spekulasjon, husk at ikke noe av dette er i manga eller anime så vidt jeg vet som en forklaring på Edolas-buens magiske bruk, men hvis dette er grunnen, vil pillene fungere som en måte å holde magi på, tror jeg. som en lacrima

Fordi han trenger magi for å gjøre flammene til sin egen kraft. Å spise flammer er lik oss å spise mat, vi trenger ikke magi for å spise, men å bruke matmat som et våpen mot fiender?

Natsu må konvertere disse flammene til sine egne for å bruke den.

Natsu hadde allerede mye kraft, men han manglet evnen til å forvandle den til magi.

Det var ikke noe faktisk tap av magisk kraft. Dette vises av det faktum at trollmenn uten evne til å kaste (pre-xball) hadde magisk energi til å bli stjålet av riket. Edolas er en annen verden med forskjellige naturlover som sannsynligvis påvirker mekanismen for å bruke magi. Dette representeres også av den merkelige smaken av luft og jern i Edolas. De er tydeligvis laget av lignende eller identiske materialer, men smaker i Edolas som viser jordens mekanisme for magi på Fritz. Det skal bemerkes at passiv magi fortsatt var aktiv: enorm styrke, ildimmunitet og forbedrede sanser. Det må være en justering av en eller annen type for å begynne å kontrollere magi i Edolas. Xballs korrigerte sannsynligvis feilen i støpemekanismen enten kjemisk eller noe magisk ekvivalent. Det vennlige overstiger tilpasset deres eget sinn til det nye miljøet.

Det var ether nano i Edolas, men siden det ikke var noen høykaliber hjul som absorberte den og overførte makten til lacrima, var den eneste magiske kraften som Edolas-folket kunne bruke, magi som hadde blitt kondensert på jorden naturlig. Noe som ligner på fossile brensler (hint hint).

1
  • Det ville være nyttig hvis du kunne gjøre det tydeligere hvordan dette svarer på spørsmålet om å generere sin egen magi fra å spise flammer.

Her er en idé: Natsus hjemverden er overfylt av magi. Kanskje flammer og mer generelt har hvert objekt der magi inni seg helt fra begynnelsen. Dette ville forklare hvorfor, som bruker30104 nevnte, magikere kan samle magi fra omgivelsene. Ved sin oppvekst som Dragon Slayer kan han spise ild i den grad han absorberer all magi som er igjen i den direkte.

Avslutningsvis, i de nesten magiske Edoras, er det ingen egen magi i noe objekt, men likevel alene flammer, så Natsu kunne ikke bare bruke ild som gratis magiske batterier der.

Det skal også bemerkes at Natsus kraft øker mye i løpet av mangaen, og den lille biten av magi han kan få ved å spise flammer, kan være nok til å slå noen kjeltringer, men ikke nok for trådene til Edolas og senere.