Anonim

Dungeons of Dredmor Episode 21: The blind and the hasty.

I Nanoha StrikerS (sesong 3) hadde flere av high-end mages pålagt dem begrensere for å begrense deres kraftuttak og dermed redusere deres mage rangnivåer:

  • Nanoha Takamachi - S + redusert til AA.
  • Skjebnen Testarossa - S + redusert til AA.
  • Hayate Yagami - SS redusert til A.
  • Lutecia Alphine - S redusert til D?

Hensikten med begrenserne var å begrense skaden som kunne bli forårsaket på et lite område og muligens å beskytte mages selv mot overanstrengelse.

Videre kan begrensere bare fjernes av en høyt rangert tjenestemann.

Med unntak av Lutecia (som var en fanget antagonist), hvorfor trodde man ikke magikerne å fjerne sine egne begrensere hvis formålet var å forhindre utilsiktet utilsiktet skade?

4
  • Hvis de kunne fjerne det selv, hva ville være poenget med å ha en begrenser?
  • Begrensningene er der for å forhindre utilsiktet misbruk. Det er som en sikkerhetslås for våpen. Der for å forhindre feilsetting. Men når du trenger det, kan du fjerne det.
  • Jeg har en følelse av at det er å begrense skaden hvis de "ved et uhell" blir skurk. Ligner på hvordan militæret krever at våpen skal sjekkes ut av et våpenhus (og ICBM-er trenger at flere mennesker blir lansert).
  • Jeg antok det fordi mages er som å gå atomvåpen (sannsynligvis mer ødeleggende i tilfelle en virkelig sint S + mage). Jeg er sikker på at enhver militær kommando vil føle seg tryggere med en lås på deres strategiske våpen!

Denne begrenseren er på plass fordi high-end mages krefter blir mektig at de kan utgjøre en fare bare ved å være uhemmet.

Når en gruppe magikere er i nærheten, eller jobber sammen, gjør de det være begrenset. På grunn av deres høye kraft, ville denne mye energien (mana) i ett område bringe stoffet i tidsrommet i fare (serien tilsvarer romtid).[Nanoha Wiki] Så tenk, hvis mages skulle få lov til å fjerne disse begrensningene uten samtykke fra TSAB, kan de gjøre det skruppelløst, noe som kan føre til uforutsigbar skade.

Dette sammenlignes med en parallell i det virkelige liv, der utrolig kraftige våpen forsegles for nødsituasjoner; ikke alle soldater på slagmarken har en rakettkaster fordi det bare ville føre til ødeleggelse (og høye kostnader!).

Dette ligner på hvordan en normal organisasjon er begrenset fra å bære for mye våpen under normale oppdrag, og bare bruke slikt utstyr i nødtider.[Oversettelse av DVD-hefter]

TV Tropes kaller dette Awesomeness Is Volatile, og sier at "de ville risikere at deres rene kombinerte makt potensielt vrir virkeligheten"og"[Hayate, Nanoha og Fate] alene utgjør ganske mye en hær'.