Anonim

Yami Yugi vs Son Goku (闇 遊戯 VS 孫 悟空)

Yuki og Inaho er foreldreløse når Aldnoah.Zero åpner. Vet vi hva som skjedde med foreldrene deres? Eller skal vi bare anta at de døde i rotet rundt Heaven's Fall?

Noen har spekulert i at Saazbaum på en eller annen måte kunne ha vært Inahos far (gitt at Saazbaum og Orlane kom ned til Jorden rett rundt Inahos fødsel). Er det sannsynlig?

Volum 3 av Aldnoah. Null Blu-rays kom med en samling av fire korte fortellinger om Inaho og Yukis liv i god tid før hendelsene i episode 1.

I den andre av dem, "En tur om våren", lærer vi at Inaho, Yuki og deres mor hadde vært i et tog til et sted hvor himmelens Fall oppstod. Moren deres ble drept umiddelbart, sannsynligvis fordi en meteor landet i nærheten av deres beliggenhet (selv om historien for det meste blir fortalt fra Yukis synspunkt, og hun, da hun var fem-ish år gammel, har tydeligvis ikke den beste minner om hendelser. ). På en eller annen måte overlever begge Inaho og Yuki, og hun, som bærer Inaho, følger mengden av evakuerende mennesker og til slutt havner i et underjordisk ly etterpå.

Deres far, en militærmann, ble utplassert på den tiden; en kort stund etter Heaven's Fall, mens Inaho og Yuki fremdeles bor i lyet, mottar Yuki et brev fra regjeringen som indikerer at de har blitt ansett som foreldreløse. Implikasjonen er selvfølgelig at også faren deres er død.

Saazbaum-hypotesen er helt klart usannsynlig.

ja, foreldrene hans døde i den første mars-jord-krigen. og min beste gjetning er at forfatterne drepte foreldrene for å få søsteren til å lete etter "morslig" og at de hadde et godt bånd, og det ville være å redde henne (som er i episode 1) når hun var i trøbbel. bedre.

1
  • 1 yes, his parents died in the first mars-earth war Sitering nødvendig, siden spørsmålet direkte ber om skjebnen til foreldrene deres.